Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (NOK) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.


×

Skift af konto for domæne/webhotel

Har man behov for at et domænenavn skal flyttes til en anden konto, eksempelvis ved et ejerskifte, skal man flytte domænerne til deres egen unikke konto.

Efter at domænet er flyttet til den nye konto er det ikke mere at se i oversigten på den tidligere konto. Har man eventuelle fakturaer liggende kan disse ikke flyttes til den nye konto. Man skal derfor stadig betale disse under det oprindelige kontonavn og eventuel selv viderefakturere til den nye konto hvis ønsket.

Eventuelt ejerskab af domænet skiftes ikke ved at bruge denne funktion hvis det er af typen .DK, er det et .COM,NET,ORG,INFO eller BIZ domæne, vil ejerskabet af domæne kunne skiftes til en ny efter efter at domænet er flyttet til den nye konto. Efter flytning af domænet til den nye konto, skal man på den nye konto gå ind og lave en "Opdater kontooplysninger", derefter sendes de nye oplysninger afsted til whois systemet.

Alle domæner er tilknyttet en ejer og en fakturerings konto (er normalt samme konto). Man kan vælge at beholde den nuværende konto som fakturakonto, det betyder at man kan oprette en konto som har adgang til domænets indstillinger, men at faktureringen stadig sker til den oprindelige konto. Bruges normalt af eksempelvis forhandlere som gerne vil beholde faktureringen men give deres kunde direkte adgang til domænets kontrolpanel.

Ved bestilling af en flytning sendes der automatisk en e-mail til den nye konto, i denne e-mail er der et Accepter link (virker i 24 timer), efter linket er trykket er domænet automatisk flyttet (internt) til den nye konto, enten ejerkonto, fakturakonto eller begge, alt efter hvad man vælger forneden.

Fejl: Laver man ved et uheld en fejl, kan/skal man med det samme lave en ny transfer request, f.eks til sig selv, så virker den tidligere ikke.

Whois (.com,.net etc)
Har man domæner som ikke er af typen .DK skal man opdatere kontooplysningerne på den nye konto efter at domænet er flyttet til den nye konto, ved opdatering af kontoen vil systemet automatisk sende de nye ejeroplysninger afsted og whois vil derfor opdateres indenfor kort tid. For .DK domæner skal man via http://www.dk-hostmaster.dk og lave et ejerskifte, denne funktion har vi ikke tilladelse til og man skal derfor foretage dette direkte hos http://www.dk-hostmaster.

☰ Hjælpemenu

Flytning af et domæne/webhotel fra en konto til en anden, foretages i denne menu
Tryk Hjælpemenu for en mere udførlig beskrivelse om proceduren.

Domænenavn:www.
Nuværende konto:
Nuværende konto password:
Fremtidig konto:
Ejer/fakturakonto eller kun ejerkonto:
Vi accepterer følgende kort og betalingsmetoder, giro og netbank.

Betal dine billige domæner med MobilePay Elektronisk Dankort Dankort betaling Visa betaling Mastercard betaling Maestro betaling Electron betaling
Facebook © Webhosting A/S