Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (USD) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.×

Skift af postkasse password

Skift af password på en postkasse kræver at man har adgang til det loginnavn som ens postkasse hedder. Man kan normalt se denne i sit mailprogram, alternativt inde i kontrolpanel på vores system.Dit nye password kan maximalt bestå af 30 tegn. For at undgå fejlindtastninger, skal det nye password skrives 2 gange. Alle brugere kan skifte deres passwords. Udfyldes feltet Evt. emailadresse vil der blive sendt en email til adressen med det nye password. Det nye password skal være en kombination af små og store bogstaver.

Det nye password skal indeholde en kombination af små og store bogstaver.

Man kan vælge at skifte sit password og ligeledes bede om at det ikke kan ses i dit kontrolpanel over domæneinformationen. Skal man senere skifte passwordet og har glemt hvad passwordet er, kan man nulstille passwordet fra kontrolpanelet hvis man senere skal have skiftet passwordet og ikke kan huske sit nuværende password. Det er ikke muligt at genskabe et skjult password, skift til et nyt via kontrolpanelet er eneste mulighed.

☰ Hjælpemenu

Login (loginnavn i formatet domaindk###)
Gamle password
Nyt password
Gentag nyt password
Skjul password
Vi accepterer følgende kort og betalingsmetoder, giro og netbank.

Betal dine billige domæner med MobilePay Elektronisk Dankort Dankort betaling Visa betaling Mastercard betaling Maestro betaling Electron betaling
Facebook © Webhosting A/S