MyWebToNet WebHosting Logo Vælg valuta (DKK): Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk): Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.Med et PHP Webhotel er du på nettet med webside og e-mail.

Hvad kan et PHP Webhotel?PHP Webhotel faciliteter
Med et PHP Webhotel på vore servere har du mulighed for at køre WordPress, Prestashop, Magento og mange mange flere systemer. Et PHP Webhotel inkluderer et Mailhotel og du har adgang til din e-mail fra dit mailprogram, din smartphone eller fra vores avancerede webmail system.

Hvor fleksibelt er hosting systemet?
Som den eneste Webhotel udbyder i verden giver vi dig mulighed for selv at bestemme hvilken version af programmeringssproget PHP og database servertypen MySQL du vil benytte. PHP og MySQL kommer i mange versioner der ikke altid er helt kompatible. I vores system bestemmer kunden selv.

Hostingsystemet er så fleksibelt at du kan køre 6 forskellige versioner af PHP (4.3-7.0) og MySQL (4.0-5.7) på samme tid. Alle PHP webhoteller har multiserver PHP/MySQL hvor man bestemmer selv.

Webserver cache system
Med et PHP Medium har man adgang til at benytte vores hurtige webserver cache system, cachesystemet er udviklet specielt til brugere der bruger WordPress eller Joomla som hjemmeside system. Man kan læse mere om Webserver cache system i dette link.

Hvad med backup?
Alle websider og databaser laves der backup af hver nat, disse gemmes i et vist antal dage som beskrevet i vores supportsektion. Adgang til backup kræver tillægsproduktet "backupmaster", man kan tilkøbe vores tillægsprodukt "backupmaster" hvor der laves backup hver dag i ugen og en gang månedligt, man kan læse mere om backupmaster i vores supportsektion.

Brug for flere domæner eksempelvis til WordPress multisite?
Har man brug for at flere domæner peger til webhotellet, eksempelvis kan dette være til et WordPress multisite med flere domæner i samme WordPress installation, så kan man tilknytte op til 25 domæner mere til webhotellet, dette er ikke 25 seperate domæner men samme indhold der vises, dvs pegetil domæner. Det er således et "ServerAlias" til ens webhotel, og WordPress multisite systemet kan herefter sættes op til at vise forskelligt indhold alt efter hvilket domænenavn man vil vise. Der er ikke e-mail mulighed med i de tilknyttede domæner (de er serveraliaser og kun for webdelen), skal man bruge e-mail til de tilknyttede domæner, skal der laves et webhotel for det/de domæner hvor man ønsker e-mail mulighed.

Sandbox? Hvad er det?
Har man et PHP Webhotel eller et PHP Pro/Erhverv Webhotel, har man adgang til at bestille en "Sandbox" server (Sandbox = sandkasse). Med en Sandbox server kan man udvikle og teste ens site af på Sandbox serveren, samtidigt med at ens webside kører på en helt anden server. Er man i tvivl om at et plugin virker, eller om et script nu også gør som man ønsker, er en Sandbox server en god ide.

Man kan også bruge en Sandbox server til at udvikle en helt ny webside, parallelt med at ens webside kører på en produktionsserver, mulighederne er mange.

Sandbox serveren kører den nyeste PHP 5.4

Prisen inkluderer ikke domænenavn.

* Som beskrevet i vore forretningsbetingelser.

  Muligheder for alle versioner af PHP og MySQL
  10 GB plads til domænets website
  Vælg selv iblandt 6 forskellige PHP versioner, vi har dem alle
  MySQL i version 4.1 til 5.7 med preallokeret database for hver
  PHP memory limit 512Mb
  250 GB/md trafikgrænse, nok til mellemstore websites
  Mailadgang via WebMail/IMAP/POP3/Smartphone
  30 GB plads afsat til e-mail
  Mulighed for omrokering af plads imellem postkasser
  10 postkasser inkluderet, mulighed for køb af flere
  50 e-mailadresser inkluderet, mulighed for køb af flere
  Mulighed for viderestilling og autosvar
  Opret e-mail adresser på 1 minut
  SMTP server der virker fra hele verden
  24 timers døgnovervågning af dine servere
  Mulighed for avanceret spamfilter (tilkøb)
  Mulighed for flere postkasser (tilkøb)                

DKK 24.90 om måneden inkl. momsSupport sektion
Opret konto
Se prisliste/bestil
Opret ordre
Kontakt os
Glemt password?


WebHosting A/S, CVR 25674138, © 1996 - 2017
Vi tager imod følgende kort og betalingsmetoder, giro og netbank
              
Social networking