MyWebToNet WebHosting Logo Vælg valuta (DKK): Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk): Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.Med et PHP Pro/Erhverv Webhotel er i på nettet med webside og e-mail.

Hvad kan et PHP Pro/Erhverv Webhotel?PHP Pro/Erhverv Webhotel faciliteter
Et PHP Pro/Erhverv Webhotel er i princippet det samme som et normalt PHP Webhotel dog med den forskel at der er afsat dobbelt så meget plads til e-mail, op til 100 GB plads til website og hele 1000 GB/md trafik er inkluderet i prisen mod normalt 250 GB/md.

For sit website har man 20 GB per PHP server. Der tildeles op til 6 forskellige PHP servere så brugeren selv kan bestemme hvilken version af PHP man vil benytte. Inkluderet i PHP Pro/Erhverv er vores fortrinlige spamfilter. Vort spamfilter er det eneste spamfilter i verden hvor man kan vælge at forhindre hele lande i at sende post til sit domænenavn. Det meste spam kommer fra et fåtal af lande og med vores landeblokering vil mængden af spam kraftigt minimeres.

Webserver cache system
Med et PHP Pro/Erhverv har man adgang til at benytte vores hurtige webserver cache system, cachesystemet er udviklet specielt til brugere der bruger WordPress eller Joomla som hjemmeside system. Man kan læse mere om Webserver cache system i dette link.

Hvor fleksibelt er hosting systemet?
Helt som med et standard PHP Webhotel, giver vi jer mulighed for selv at bestemme hvilken version af programmeringssproget PHP og database servertypen MySQL i vil benytte. PHP og MySQL kommer i mange versioner, som ikke altid er helt kompatible. I vores system bestemmer kunden selv.

Hostingsystemet er så fleksibelt at du kan køre 6 forskellige versioner af PHP (4.3-7.0) og MySQL (4.0-5.7) på samme tid. Alle PHP webhoteller har multiserver PHP/MySQL hvor man bestemmer selv.

Hvad med backup?
Alle websider og databaser laves der backup af hver nat, disse gemmes i et vist antal dage som beskrevet i vores supportsektion. Adgang til backup kræver tillægsproduktet "backupmaster", man kan tilkøbe vores tillægsprodukt "backupmaster" hvor der laves backup hver dag i ugen og en gang månedligt, man kan læse mere om backupmaster i vores supportsektion.

Brug for flere domæner eksempelvis til WordPress multisite?
Har man brug for at flere domæner peger til webhotellet, eksempelvis kan dette være til et WordPress multisite med flere domæner i samme WordPress installation, så kan man tilknytte op til 50 domæner mere til webhotellet. Det er således et "ServerAlias" til ens webhotel, og WordPress multisite systemet kan herefter sættes op til at vise forskelligt indhold alt efter hvilket domænenavn man vil vise. Der er ikke e-mail mulighed med i de tilknyttede domæner, skal man bruge e-mail til de tilknyttede domæner, skal der laves et webhotel for det/de domæner hvor man ønsker e-mail mulighed.

Sandbox? Hvad er det?
Har man et PHP Webhotel eller et PHP Pro/Erhverv Webhotel, har man adgang til at bestille en "Sandbox" server (Sandbox = sandkasse). Med en Sandbox server kan man udvikle og teste ens site af på Sandbox serveren, samtidigt med at ens webside kører på en helt anden server. Er man i tvivl om at et plugin virker, eller om et script nu også gør som man ønsker, er en Sandbox server en god ide.

Man kan også bruge en Sandbox server til at udvikle en helt ny webside, parallelt med at ens webside kører på en produktionsserver, mulighederne er mange.

Sandbox serveren kører den nyeste PHP 5.4

Prisen inkluderer ikke domænenavn.

* Som beskrevet i vore forretningsbetingelser.
  Muligheder for alle versioner af PHP og MySQL
  20 GB plads til domænets website
  Vælg selv iblandt 6 forskellige PHP versioner, vi har dem alle
  MySQL i version 4.1 til 5.7 med preallokeret database
  PHP memory limit 512Mb
  1000 GB/md trafikgrænse, nok til større websites
  Mailadgang via WebMail/IMAP/POP3/Smartphone
  60 GB plads afsat til e-mail
  Mulighed for omrokering af plads imellem postkasser
  10 postkasser inkluderet, mulighed for køb af flere
  50 e-mailadresser inkluderet, mulighed for køb af flere
  Mulighed for viderestilling og autosvar
  Opret e-mail adresser på 1 minut
  SMTP server der virker fra hele verden
  Avanceret spamfilter med landeblokering
  24 timers døgnovervågning af dine servere
  Mulighed for at sende op til 10.000 e-mails/nyhedsbreve fra web/dag
  Mulighed for flere postkasser (tilkøb)                

DKK 49.79 om måneden inkl. momsSupport sektion
Opret konto
Se prisliste/bestil
Opret ordre
Kontakt os
Glemt password?


WebHosting A/S, CVR 25674138, © 1996 - 2017
Vi tager imod følgende kort og betalingsmetoder, giro og netbank
              
Social networking