Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (USD) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.×

Anmod om glemte kontoinformationer


Har man glemt sine kontooplysninger på sin konto, kan man let få gensendt sine data. Man skal kun huske et domænenavn eller den e-mail adresse man oprettede sin konto med.

Har man glemt sit konto password, vil muligheden for nulstilling af konto password forekomme i et link i den pågældende e-mail som sendes til den e-mail adresse vi har som primær e-mail adresse og ligeledes i kopi til sekundære e-mail adresse, hvis oprettet.

Lovgivningen forhindrer os i at oplyse om stamdata vi har på vores kunder inklusive hvilken person/e-mail adresse vi sender e-mailen til, anmodning om udlevering af informationer omkring et givent domæne og/eller kontoforhold vil ikke blive besvaret til andre end kontohaver.

☰ Hjælpemenu

Har man glemt sine kontooplysninger, dette kan være kontonavn eller konto password, kan man anmode om en e-mail fra vores system. E-mailen sendes til den e-mailadresse vi har i vores system. E-mail vil indeholde stamdata og ligeledes et nulstillingslink til nulstilling af kontopassword. Vi kan ikke oplyse e-mailadressen vi sender til af lovmæssige grunde, forespørgsler omkring hvilken e-mail adresse vi sender oplysninger til kan vi således ikke udlevere informationer omkring.

Udfyld søgefeltet med det vi skal søge om i vores system og vælg i drop down menuen hvor vores konto søgning skal lede efter data.

Har du ikke adgang til den e-mail adresse som vi har i vores system, kan du evt. henvende dig til vores supportafdeling i linket:

https://www.webhosting.dk/DKK/sendemail.php

og vi vil hjælpe dig igang, vi skal ved henvendelse bruge dit kontonavn, gamle password og et kontakt telefonnummer.

Søgefelt