Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (GBP) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.×

Opsig eller skift abonnement på domæne

y

Ønskes domænet/WebHotellet opsagt så abonnementet ikke fortsættes efter abonnementsperioden er slut eller skal du nedgradere fra eksempelvis Webhotel til Mailhotel, skal denne menu benyttes. domænet/WebHotellet lukkes automatisk og de forskellige services nedtages på udløbsdatoen. Det er kun domænet/webhotellet for det domænenavn man taster ind der berøres, andre domæner/webhoteller man har, berøres ikke.

Udløbsdatoen hentes automatisk fra vores database. Ønskes der information omkring domænet kan der logges ind direkte fra vores forside via din konto og dit kontopassword. Der er ligeledes en glemt password funktion hvis man har glemt passwordet til sin konto.

Hvis du ønsker at beholde dit domænenavn (her taler vi ikke om danske domæner, disse faktureres direkte af Punktum.dk), og vi er betaler for dit .com,org,net,info,eu etc etc domæne, kan du vælge at beholde domænet i vort system. Dette medfører at domænet fornyes pr automatik af vores system, og at vi sender en regning hvert år for opretholdelse af domæneretten. Ønskes ikke WebHotel mere, men stadigvæk email på sit domænenavn, kan man vælge at beholde sit domæne som et MailHotel. Et MailHotel inkluderer det samme som et WebHotel, dog uden de services der er tilknyttet selve webdelen. Priser for domæner/MailHotel kan ses i vores prisliste.

Til lukning/nedtagelse af sit webhotel skal man benytte sit konto password, har man glemt sit kontonavn eller sit konto password kan man bede om en kopi af stamdata via linket Glemt password

Har man opsagt for sent, det vil sige, efter man typisk er genfaktureret for den næste abonnementsperiode, normalt 12 mdr, skal man selv henvende sig til supporten og bede om nedtagelse før tid. Vi krediterer gerne eventuelle faktureringer som er foretaget pga. for sen opsigelse. Man kontakter vores supportafdeling i linket:

Send e-mail

Husk at opsig først og beskriv om domænet kan nedtages idag, så kan sagen lukkes og en eventuel kreditnota kan laves.

☰ Hjælpemenu

Opsigelse eller skift af abonnementstype kan foretages i denne menu. Tryk
evt. Hjælpemenu for mere information omkring de forskellige valgmuligheder.

Domænenavn: www.
Konto:
Konto password:
Behold domæne/Total opsigelse:


Har man glemt sit kontonavn og eller sin kode til sin konto, kan man anmode om nulstilling i dette link.