Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (SEK) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.


×

Skift af konto for domæne/webhotel

Har man behov for at et domænenavn skal flyttes til en anden konto, eksempelvis ved et ejerskifte, skal man flytte domænerne til deres egen unikke konto.

Konto eller Konto ID, flytning af domæne fra en konto til en anden
For at kunne flytte et domænenavn til en anden konto (som skal oprettes først hvis den ikke er i vores system) skal man kende enten kontonavn eller konto ID for den konto man skal flytte til. Ønsker modtagerkonto ikke at udlevere sit kontonavn er konto ID en alternativ mulighed. Dette konto ID forefindes i bunden af "Opdater kontooplysninger" (på modtager konto) og er imellem 28 og 30 karakterer langt. Konto ID skal man have udleveret af den kontohaver som man skal have flyttet domænet til eller man kan skrive kontonavn hvis man har fået dette udleveret.

For at man kan flytte fra sin egen konto skal modtager konto eksistere, er den ikke i vores system allerede, skal den oprettes først, oprettelse af konto kan foretages i dette link https://www.webhosting.dk/DKK/createaccount.php

1: Udfyld med konto og konto password for den konto der skal flyttes fra
2: Få udleveret kontoID på den konto der skal flyttes til (se foroven)
3: Vælg om det er konto, begge, eller faktura der skal skiftes
4: Tryk Anmod om konto skift

Modtager konto (udfra konto ID eller kontonavn) modtager email med link som skal trykkes. Systemet er opdateret med det samme linket trykkes.

Efter at domænet er flyttet til den nye konto er det ikke mere at se i oversigten på den tidligere konto. Har man eventuelle fakturaer liggende kan disse ikke flyttes til den nye konto. Man skal derfor stadig betale disse under det oprindelige kontonavn og eventuel selv viderefakturere til den nye konto hvis ønsket.

Eventuelt ejerskab af domænet skiftes ikke ved at bruge denne funktion hvis det er af typen .DK, er det et .COM,NET,ORG,INFO eller BIZ domæne, vil ejerskabet af domæne kunne skiftes til en ny efter efter at domænet er flyttet til den nye konto. Efter flytning af domænet til den nye konto, skal man på den nye konto gå ind og lave en "Opdater kontooplysninger", derefter sendes de nye oplysninger afsted til whois systemet.

Alle domæner er tilknyttet en ejer og en fakturerings konto (er normalt samme konto). Man kan vælge at beholde den nuværende konto som fakturakonto, det betyder at man kan oprette en konto som har adgang til domænets indstillinger, men at faktureringen stadig sker til den oprindelige konto. Bruges normalt af eksempelvis forhandlere som gerne vil beholde faktureringen men give deres kunde direkte adgang til domænets kontrolpanel.

Ved bestilling af en flytning sendes der automatisk en e-mail til den nye konto, i denne e-mail er der et Accepter link (virker i 96 timer), efter linket er trykket er domænet automatisk flyttet (internt) til den nye konto, enten ejerkonto, fakturakonto eller begge, alt efter hvad man vælger forneden.

Fejl: Laver man ved et uheld en fejl, kan/skal man med det samme lave en ny transfer request, f.eks til sig selv, så virker den tidligere ikke.

Whois (.com,.net etc)
Har man domæner som ikke er af typen .DK skal man opdatere kontooplysningerne på den nye konto efter at domænet er flyttet til den nye konto, ved opdatering af kontoen vil systemet automatisk sende de nye ejeroplysninger afsted og whois vil derfor opdateres indenfor kort tid. For .DK domæner skal man via https://www.punktum.dk og lave et ejerskifte, denne funktion har vi ikke tilladelse til og man skal derfor foretage dette direkte hos https://www.punktum.dk

☰ Hjælpemenu

Skal man flytte et domænenavn fra ens egen konto til en anden konto på vores system skal denne
menu benyttes. Ved anmodning om skift sendes der et link til modtager konto, dette link skal
trykkes og ved tryk er overdragelsen foretaget med det samme.

Tryk Hjælpemenu foroven for en mere udførlig beskrivelse om proceduren.

Domænenavn:www.
Nuværende konto:
Nuværende konto password:
Fremtidig konto eller konto ID :
Ejer/fakturakonto eller kun ejerkonto: