Webhosting.dk, altid billige domæner og webhoteller
Vælg valuta (SEK) Valuta DKK Valuta SEK Valuta NOK Valuta EUR Valuta GBP Valuta USD
Vælg sprog (Dansk) Sprog Dansk Sprog Engelsk
www.×

Anmod om glemte kontoinformationer


Har man glemt sine kontooplysninger på den konto man oprettede i forbindelse med sit webhotel, kan man let få gensendt sine data. Man skal kun huske et domænenavn eller den e-mail adresse man oprettede sin konto med.

Har man glemt sit konto password, vil muligheden for nulstilling af konto password være i et link i den pågældende e-mail.

Lovgivningen forhindrer os i at oplyse om stamdata vi har på vores kunder inklusive hvilken person/e-mail adresse vi sender e-mailen til, anmodning om udlevering af informationer omkring et givent domæne og/eller kontoforhold vil ikke blive besvaret til andre end kontohaver.

☰ Hjælpemenu

Har man glemt sine kontooplysninger, dette kan være kontonavn eller konto password, kan man anmode om en e-mail fra vores system. E-mailen sendes til den e-mailadresse vi har i vores system. E-mail vil indeholde stamdata og ligeledes et nulstillingslink til nulstilling af kontopassword. Vi kan ikke oplyse e-mailadressen vi sender til af lovmæssige grunde, forespørgsler omkring dette kan vi således ikke udlevere informationer omkring.

Udfyld søgefeltet med det vi skal søge om i vores system og vælg i drop down menuen hvor vores konto søgning skal lede efter data.

Har du ikke adgang til den e-mail adresse som vi har i vores system, kan du evt. henvende dig til vores supportafdeling i linket:

https://www.webhosting.dk/DKK/sendemail.php

og vi vil hjælpe dig igang, vi skal ved henvendelse bruge dit kontonavn, gamle password og et kontakt telefonnummer.

SøgefeltVi accepterer følgende kort og betalingsmetoder, giro og netbank.

Betal dine billige domæner med MobilePay Elektronisk Dankort Dankort betaling Visa betaling Mastercard betaling Maestro betaling Electron betaling
Facebook © Webhosting A/S